Tämä erittäin helteinen päivä tuli vietettyä minun osaltani Launoisissa, jossa oli tänään kaninäyttely. Oli erittäin mukavaa, että näyttely oli kerrankin täällä melko lähellä ja ajomatkaan ei mennyt aikaa kauankaan

Vein rekisteröintiluokkaan kolme kania, joiden suhteen ei odotukset olleet kovinkaan korkealla. Hansu olisi saanut muuten hienot pisteet, mutta puuttuva kynsi laittoi pisteet nollille. On se vain uskottava, ettei sitä saa rekisteröityä mutta tulipahan kokeiltua.

Miina ja Linnu ovat kumpikin pulleassa kunnossa, joten pisteitä lähti kummaltakin mm. painosta. Miina sai 91,5 pistettä tästä elämänsä ensimmäisestä ulkomuotoarvostelusta. Linnu sai vaivaiset 90 pistettä, mutta vain muutama kuukausi takaperin se sai 93 pistettä.

Pet-luokassa menikin sitten iloisesti. Hansu tosin ei oikein edustanut ja sai vain 90 pistettä, mutta muut mukana olleet saivat hyvät pisteet: Lotta 94½, Taneli eli Vilman poikueesta kotiin jäänyt poika 93½ ja Mauno 95. Näistä jokainen voitti oman luokkansa, mikä oli erittäin iloinen yllätys!

PPK-pöydälle jouduin kantamaan kaksi kania, kun sinne pääsi sekä Lotta että Mauno. Perheemme pienin ja suurin pupu siis - veikeää! Lotta sijoittui neljänneksi ja Mauno upeasti vei voiton kotiin sijoittumalla ykköseksi. Siinä se poika otti rennosti pöydällä pistäen itsensä sammakkoasentoon.

Kun päästiin kotiin, Mauno pääsi samantien ulkoaitaukseen möyrimään. Se on kaivellut komeita kuoppia, joissa se mielellään vilvoittelee lämpöisillä ilmoilla. On kyllä pojalla tassutkin yleensä sen näköiset, että on tullut kaiveltua!