Jokin aika sitten minua pyydettiin Hämeenlinnaan 4H-yhdistyksen syyskauden avajaisiin esittelemään pupuja. Tänään siellä sitten olin, mukanani Mauno ja Hansu. Mauno sai toimittaa aitauksessa ihasteltavan ja ruokittavan virkaa, Hansu sylipupun virkaa - lapset olivat aivan innoissaan pupuista :)

Tässä Mauno saamassa voikukanlehtiä:

Tänään on tasan viikko siitä kun Mauno oli kastraatiossa ja se on parantunut aivan loistavasti. Leikkauspaikka on todella siisti ja oikeastaan huomaamaton se suhteen, että siellä olisi mitään tehtykään - lukuunottamatta sitä pikkuista seikkaa, että ne pallit puuttuvat.. :)

Hansu oli aivan omassa elementissään lapsien keskellä. Monet pienet kädet silittelivät ja taputtelivat tuon tuostakin, pienet lapset kiljuivat riemukkaasti leikkiessään ja jokunen ilmapallokin poksahti välillä, eikä Hansu ollut moksiskaan. Voikukanlehdet kelpasivat sillekin monien lasten kädestä.

Silitysten, ihailujen ja voikukkasten syömisen lisäksi Hansu pääsi poseeraamaan kuvassa lasten kanssa ja löhöilemään parin lapsen sylissäkin. Lapset olivat ihastuksissaan, kuinka rennosti se köllötteli sylissä. Hansu armas pieni kullanmuruni! :)