Niin ne lapset kasvavat. Vilman maaliskuussa syntyneestä pesueesta jäi minulle kotiin yksi poika joka sai sittemmin kutsumanimekseen Taneli. Olen poikaa paljon sylitellyt ja siitä onkin tullut mitä mainioin sylilötkö. Se on pehmoinen pikku pallero, joka rötköttää sylissä selällään kuin räsymatto

Taneli kasvaa kovaa vauhtia ja näin kesäaikaan kun luonnossa on paljon syötävää, se herkuttelee mielellään voikukanlehdillä, omenapuunlehdillä ja muilla herkuilla. Tässä kuvassa Taneli mussuttaa hieman isoa voikukanlehteä..

Lissu puolestaan on taas näin kesän kunniaksi vaihtanut väriä. Isabellan värinen pupu on taas jotain ruskean ja keltaisen väliltä..

Aina yhtä söpönä  

Hansu on alkanut komistumaan todella hurjasti. Vielä pari kuukautta sitten se oli melkoinen rääpäle, mutta ylitettyään nyt puolen vuoden iän, se on saanut upeaa ulkomuotoa. Pojasta on tullut hurmuri:

Hansulla on ollut välillä havaittavissa murrosiän tuomaa kiukuttelua, mutta nyt se on ollut taas melkolailla kiltti oma itsensä. Ollessani pihalla Hansu saa aina välillä juoksennella pihalla vapaana ja se kipitteleekin ahkerasti perässäni. Mikäli siirryn johonkin, ei mene kauan kun Hansu juoksee perääni tai tulee kovaa vauhtia luokseni