Taas on aikaa vierähtänyt, nyt olemmekin jo elokuun puolella. Siitäkin on jo kymmenen päivää kun Linnea pyöräytti pesueensa ja tänään olikin jo ensimmäisellä pienokaisella silmät auki. Varmasti tässä alkuviikosta aukeavat muidenkin silmät. Poikaset ovat hyvin pulleita palleroita :)

Myös jotain erikoisempaa tapahtui kun pari viikkoa sitten sain yllättäen paikalliselta 4H-yhdistykseltä kysymyksen, että voisinko minä lainata pupuja heidän kotieläinpihalleen reiluksi viikoksi.

Aluksi minulla nousi hiukset pystyyn ajatuksesta luovuttaa omia pupujani johonkin ja erilaiset kauhuskenaariot siitä kuinka niille jotain kamalaa tapahtuisi, pyöri mielessäni väkisinkin. Vaan kun sitten tapasin yhdistyksen ihmistä joka tuli meille asti tapaamaan minua ja pupuja ja kertomaan kattavasti kaikesta, uskaltauduin sitten pari pupua sinne antamaankin asustelemaan reilun viikon ajaksi. Terveisiä vain sinne jos satut eksymään tänne lukemaan.. :)

Pupuilla oli siellä jykevät filmivanerista ja minkkiverkosta rakennetut häkit joissa lukitus. Alma ja Vilma lähtivät sinne ilahduttamaan niin lapsia kuin aikuisiakin ja hyvin olivat pärjänneet. Kävimme niitä miehen kanssa yksi päivä katsomassakin :)

Elokuun puolivälin tienoilla on Hämeenlinnassa Linnapuistossa 4H-yhdistyksen tapahtumaa, johon minua pyydettiin parin pupun kanssa paikan päälle. Koska olen itse mukana tapahtumassa pupujeni kanssa, voin ottaa mukaani esimerkiksi Hansun josta en raaskisi luopua muuten hetkeksikään :)

Hansu on taas ollut hyvin viriili poika. Hansu eli armaalla halipupullani on ikää pian jo kahdeksan kuukautta ja hormonit senkuin hyrräävät.

Vapaana ollessaan se pyörii vinhaa vauhtia ympärilläni ja välillä pissat lentelee. Osaa se kuitenkin välillä olla jopa rauhallisestikin.. :)

Vaan ei kannata jäädä kuvaamaan poitsua kesken ruoan jakamisen. Hansuhan nimittäin oitis huomasi, että nyt se akka jätti ruoanjakokauhan lojumaan, sinne syömään siis!