Tänään tuli otettua Alman pienokaisista taas uudet kuvat kaikista. Palleroilla on nyt torstaina ikää tasan seitsemän viikkoa, eli enää viikon verran aikaa siihen kun ovat luovutusikäisiä.

Kaksi naaraista varattiin melko aikaisessa vaiheessa, mutta useista kyselyistä huolimatta en ole muita tyttöjä vielä antanut varata sitovasti, koska en ole tietoinen minkä niistä jätän itselle. Kunhan tiedän mikä jää minulle itselle, voin sitten vasta muut myydä  

Tänään tein päätöksen, että Lupsakka Lupiini putosi pois mahdollisesti kotiin jäävien listalta. Se on siis nyt varattavissa uuteen kotiin. Rempseän Rentukan ja Letkeä Leinikin välillä arvon yhä, joten niitä en kumpaakaan voi vielä tässä vaiheessa varata kenellekään. Samoin poikien kanssa on yhä mietintä vielä menossa, että kumpi jää minulle.

Crong'sin Akikin kävi viikonloppuna kylässä sanomassa mielipidettään tytöistä, mutta olen yhä epävarma kumpi jää kotiin. Ehkä se joskus vielä selviää.. :)

Nyt pidemmittä puheitta tuoreet kuvat kaikista ipanoista tältä keskiviikolta!

Rempseä Rentukka

Urhea Ulpukka [VARATTU]

Näpsäkkä Neilikka [VARATTU]

Lupsakka Lupiini [VAPAA]

Letkeä Leinikki

Sukkela Sananjalka

Notkea Nurmirölli

Urhea Ulpukka oli tässä poikueessa se selvästi itsepäisin lapsi. Kun sitä alkoi käsittelemään, se potki, hytkyi ja heilui kuin viimeistä päivää. Sen kanssa on saanut nämä viikot tehdä töitä, että yhteispeli lähtisi sujumaan ja nyt ollaan jo hyvällä mallilla! Nyt se antaa jo jo kääntää selälleen syliin pötkölleen ja katsella niin hampaat, pyllyn kuin vaikkapa varpaatkin

Lupsakka Lupiini oli tänään taas lempeällä tuulella ja nuoli pikkuisella kielellään käteni. Poikueessa on pari nuolevaa lapsukaista, mutta Lupiini on niistä selkeästi se eniten sitä tekevä. Toinen joka tätä on joskus tehnyt on Näpsäkkä Neilikka.