Meillä on taas normaalin karvamaisen arjen lisäksi hieman enemmänkin rapsuteltavia, kun tällä hetkellä on neljä kania hoidossa. Kääpiöluppapariskunta saapui meille viikko sitten ja torstaina juuri ennen juhannusta tuli meille pari hieman isompaa vierasta: rex-poika ja oikea jättiläinen risteytystyttö. Tyttö on kuin koonsa puolesta kuin koira konsanaan! Tässä neiti sylissäni tänään perjantaina:

Jättityttö Kerttu on melko veikeä tapaus, sillä toisin kuin meidän herkkusuut, se myö mielummin kuivaa heinää kuin tuoreita herkkuja. Katselin tänään hymyillen, kun se hieman maisteli saamaansa tuoreruokakasaa, mutta siirtyi sitten mussuttamaan heinää. Meidän herkkusuut vetävät kyllä kaiken tuoreruoan heti ensimmäisenä :)

Kertun kanssa samasta perheestä saapui hoitoon myös Rex-poika Väinö. Ihana silitellä rexin turkkia, se on niin uskomattoman pehmoista!

Viikon verran on jo kulunut siitä kun kääpiöluppapariskunta Tico ja Peppiina saapuivat meille hoitoon - aika on mennyt nopeasti!

Luppasista etenkin Tico eli valkoinen sinisilmäinen poika on todella seurallinen. Kumpikin pupu tunkee aina nenänsä aidan välistä kun vain kuljenkin ohitse, mutta Tico tykkää rapsutteluistakin.

Ticossa on myös sylipupun vikaa, sillä olen sitä välillä sylitellyt ja siinä se hengailee sylissäni. Peppiina puolestaan on ollut tomera tyttö, eikä ole sylissä olemisesta pitänyt lainkaan.