Reilun kahden viikon kuluttua olisi Linnealle odotettavissa poikasia, mikäli kaikki hyvin menee. Poikasten laskettu aika on 22.7 ja odottelen jo kovasti niiden syntyvän 

Kauniin ja aurinkoisen kesän keskellä tuli meidän kanielämäämme huoliakin, kun Alman pesuuesta yksi poika sairastui, todennäköisimmin epilepsiaan. Poika lähti vihreämmille niityille ja samalla itse muutin suunnitelmia poikueen kanssa: en jätäkään yhtäkään kotiin jalostukseen kuten oli tarkoitus. En näe järkeä käyttää jalostukseen kaneja, joiden veljellä puhjennut sairaus. 

Lapsukaiset lähtevät siis kaikki hyviin lemmikkikoteihin. Itse olen niin kovin ihastunut pariin tyttöön, että kuinkahan niistä maltan edes luopua. Kolme tyttöä on enää kotona ja niitä kun joka päivä sylittelee ja silittelee niin ihastuu niihin aina vain enemmän!

Kaikki ipanat ovat todella uteliaita, todella seurallisia ja todella rohkeita. En voi olla hymyilemättä joka kerta kun saavun pikkuisten luokse ja ne rivissä yrittävät kiivetä luokseni tai seisovat takajaloillaan korvat hörössä ja katselevat silmät suurina.

Poikasista Näpsäkkä Neilikka muutti Tampereelle jossa se on hurmannut uutta perhettään. Neilikka oli ainoa jolla vielä näin luovutisikäisenäkin oli toinen korva ylhäällä, mutta kuten arvelinkin se laskeutui alas muutaman päivän kuluttua kun muutti uuteen kotiinsa. Hyvä kun enää tunnistin tyttöä kuvista, kun ei sillä olekaan toinen korva ylhäällä

Notkea Nurmirölli muutti myös uuteen kotiinsa perjantaina ja kuulemma siellä hyvin kotiutunut ja hyppinyt ja loikkinut paikasta toiseen. Hienoa Rölli!

Urhea Ulpukka muutti torstaina uuteen kotiin, mutta ikävä kyllä lauantaina sain huonoja uutisia: tyttö oli karannut aitauksestaan. Sitä on siellä nyt etsitty etsijäkoirienkin avulla, mutta ainakaan vielä ei ole tyttöä löytynyt. Tämä asia on kovasti mielessäni joka päivä ja voin vain toivoa, että tyttö saataisiin takaisin!